Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple tento rok predstavil nové modely svojich iPhonov, ktoré sa dizajnom od minuloročnej generácie mierne líšia aj v oblasti fotoaparátu, kde pribudol jeden objektív navyše. Pre tých, ktorým sa však nechce míňat množstvo peňazí za najnovší model, je tu riešenie, ktoré spraví aj zo staršieho iPhonu nový iPhone 11 Pro.

Nie je žiadnym prekvapením, že výrobcovia príslušenstva k smartfónom sa snažia zákazníka zaujať niekedy aj naozaj absurdnými doplnkami. Jedným z nich je teraz aj novinka pre iPhone X, XS alebo XS Max, ktorá ich fotoaparáty rázom premení na modul ako z iPhonu 11 Pro. Každý, kto tento najnovší model Applu videl, tak vie, že jeho LED dióda je umiestnená na inom mieste.

Po nalepení tohto doplnku ju nebude možné na starších iPhonoch využiť. Falošný modul pritom stojí len pár eur a zohnať sa dá aj na známej čínskej stránke, ktorá ponúka na predaj naozaj široký sortiment vecí. Koniec koncov, skúsenejšie oko napriek tejto zmene rozozná, že nejde o iPhone 11 Pro, pretože používateľ už nedokáže presunúť logo výrobcu, ktoré je v novej generácii umiestnené priamo v strede.

Zdroj: Lazada, Aliexpress, Says

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú