Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Telekom dnes v tlačovej správe oznámil zmeny vo vrcholovom manažmente a v štruktúre spoločnosti, v ktorej sa na viacerých postoch vymenia riaditelia. Zmeny nastanú na pozícii riaditeľa IT a technologického oddelenia, ale aj na miestach riaditeľa v komerčných divíziách.

Výkonným riaditeľom pre IT a technológie sa od dnes stáva Vladan Pekovič, ktorý bude zastupovať český a slovenský trh. Na pozícii nahradí Branimira Mariča, ktorý z Telekomu odíde na konci augusta. Pekovič bude pokračovať so svojimi bohatými skúsenosťami z pozície CEO Telekom Romania v technologickej transformácii spoločnosti, rozvoji 5G, optiky a digitalizácii.

Telekom zároveň rozdelil komerčnú divíziu na dve samostatné časti B2C a B2B, kde už od septembra 2020 pôsobí Peter Laco. Pozíciu riaditeľa B2C (Mass Market) bude zastávať Mladen Mitič, ktorý prichádza z Deutsche Telekom a do Slovak Telekomu nastúpi v druhej polovici budúceho mesiaca.

Z pozície Mass Market riaditeľa odíde koncom roka Dušan Švalek, ktorý nastúpil pôvodne ešte do Eurotelu v roku 2004, pričom o 3 roky neskôr sa stal riaditeľom marketingu. Od roku 2016 vedie B2C aktivity Telekomu a od roku 2019 aj B2B aktivity zamerané na slovenský trh.

„Dušan riadil úspešnú transformáciu komerčných aktivít a výrazne sa zaslúžil o silnú pozíciu v mnohých segmentoch. Podieľal sa na množstve úspešných projektov, ako budovanie optickej sieťovej infraštruktúry na Slovensku, integrácii spoločností Slovak Telekom a T-Mobile Slovensko, akvizícii DIGI Slovensko, predstavení Chytrého balíka či Magenta 1, či vzdelávacieho CSR programu ENTER.

Výrazne prispel aj k úspešnej zmene na zákaznícky orientovanú spoločnosť i postavenie Telekomu ako rešpektovanej a silnej značky,“ informoval Telekom v tlačovej správe.

Zdroj: Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú