Telekom oznámil výpadok služieb infolinky prostredníctvom svojej facbookovej stránky. Technický výpadok infoliniek už operátor intenzívne rieši.

Aktualizácia: Telekom informuje o opätovnom spustení infolinky.

„O 15:00 bola prevádzka infoliniek opäť naplno odštartovaná a sú zákazníkom k dispozícii,“ informoval redakciu FonTech.sk Michal Korec, hovorca Telekomu.

Na otázku jedného z fanúšikov, ktorý sa pýtal, kedy bude infolinka opätovne dostupná, Telekom odpovedal neurčito. Spoločnosť podľa vyjadrenia robí všetko preto, aby služba nabehla do normálnej prevádzky čo najskôr.

„Situácia vznikla o 10:38 – registrujeme technický výpadok, ktorý prepája agentov a požiadavky zákazníkov. Aktuálne pracujeme na jeho odstránení a o opätovnom sprevádzkovaní infoliniek budeme informovať,“ informoval redakciu FonTech.sk Michal Korec, hovorca Telekomu.

Počas výpadku však môžu zákazníci spoločnosť Telekom kontaktovať napríklad prostredníctvom Facebooku, priamo v predajniach, alebo prostredníctvom formulára či online podpory na webovej stránke. Pre bližšie detaily výpadku sme sa opýtali zástupcov Telekomu, na odpovede zatiaľ čakáme.

Zdroj: Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú