Telekom si pre svojich zákazníkov pripravil ďalšie prekvapenie v podobe bezplatných mobilných dát, ktoré rozdá všetkým pri špeciálnej príležitosti. Klienti operátora budú mať možnosť získať na deň nekonečné dáta, pričom ich budú môcť získať aj v prípade paušálu a predplatenej karty.

Doplnené 1. júna:

Telekom začal rozdávať nekonečné dáta pre všetkých svojich zákazníkov, ktorí si môžu balíček aktivovať na 24 hodín len dnes prostredníctvom mobilnej aplikácie. Okrem toho predstavil aj prekvapenie pre najmenších.

Vo svojej Magio televízii totiž prináša od 1. júna na celý mesiac zadarmo detské stanice, spolu s exkluzívnou Ťuki TV. Všetky detské kanály budú zadarmo na všetkých platformách Magio televízie do 30. júna. Vo Videopožičovni zasa Telekom sprístupňuje desiatky detských seriálov a filmov, ktoré sú taktiež zadarmo.

Pôvodný článok z 31. mája:

Tento benefit prinesie Telekom všetkým zákazníkom už počas Medzinárodného dňa detí (MDD), ktorý je 1. júna. Nekonečné dáta tak bude možné aktivovať prostredníctvom mobilnej aplikácie, kde ich získajú aj klienti so staršou predplatenkou Easy alebo novou Predplatenkou.

Neobmedzený dátový balík bude mať platnosť 24 hodín. Rovnako tak sú podmienky platné aj pre paušály. Okrem toho si Telekom pri príležitosti MDD pripravil aj špeciálne prekvapenie pre televíziu Magio TV. Ďalšie informácie však zatiaľ neposkytol, oznámiť ich má zajtra.

Zdroj: Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú