Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Xiaomi zverejnila na čínskom webe MyDrivers fotografie transparentnej edície Xiaomi Mi 10 s prívlastkom Explorer Edition. Aj napriek prvotným domnienkam, že tento rok Explorer edíciu od Xiaomi neuvidíme, novinka pravdepodobne naozaj príde a vyzerá úžasne.

Vlajkové modely série Mi s transparentnou zadnou stenou tu máme už od generácie Mi 8, kedy sme poprvýkrát mohli vidieť, čo znamená Explorer Edition v podaní čínskeho giganta.

Kvôli vyššej cenovke a tým pádom aj nižším predajom však dopyt po tejto verzii zariadenia nebol až tak vysoký. Očakávalo sa teda, že pri Mi 10-ke transparentnú Explorer edíciu neuvidíme.

Opak sa však stáva pravdou, Xiaomi totiž zverejnilo fotografie „priehľadnej“ verzie, ktorá vyzerá nádherne. Na ľavej strane pod fotoaparátmi sa nachádza veľký biely nápis Xiaomi a pod zvyškom zadnej steny je vidieť vnútornosti smartfónu. Dominantou je cievka pre bezdrôtové nabíjanie, ktorá sa nachádza presne v strede smartfónu. Opäť však platí, že sa nejedná o skutočné vnútro smartfónu, ale len o akýsi polep na priehľadnom zadnom kryte. Reálne usporiadanie a vzhľad komponentov je mierne odlišný.

Zdroj: MyDrivers

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú