Ľudia pracujúci okolo Netflixu si zrejme dobre uvedomili, akú veľkú základňu odoberateľov majú na českom a slovenskom trhu a aj preto už o pár dní uvidíme plnohodnotnú českú lokalizáciu tejto služby spolu s originálnymi českými filmami či ďalším obsahom s českým dabingom a titulkami. K seriálom s českou lokalizáciou sa pridáva aj britský seriál Peaky Blinders.

S touto informáciou prišla facebooková fanúšikovská stránka Netflix CZ + SK Fans. Podľa ich informácií je oddnes na Netflixe dostupná piata séria s českými titulkami a všetky predchádzajúce série by sa prekladu mali dočkať v najbližších dňoch. Ak teda momentálne pozeráš po kvalitnom seriáli, ktorý by si začal pozerať, Peaky Blinders je určite dobrá voľba, na portáli IMDb dosahuje seriál hodnotenie 8.8 z 10.

Tento britský seriál je zasadený do obdobia 20. rokov 20. storočia, čiže príbeh sa odohráva tesne po prvej svetovej vojne. Dej sa točí okolo hlavnej postavy Thomasa Shelbyho, ktorý je lídrom pouličného Gangu s rovnomenným názvom seriálu. Birminghamský gang Peaky Blinders čakajú počas seriálu konflikty s miestnym inšpektorom Chesterom Campbellom, ale aj problémy s talianskou mafiou.

Zdroj: Facebook, IMDb

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú