Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spotify si od svojho vzniku pred 13 rokmi uchmatol dominantné postavenie na trhu streamovacích služieb hudby. Dodnes má celkovo 345 miliónov používateľov, z ktorých si za prémiové funkcie platí 155 miliónov ľudí. Práve prémioví používatelia teraz majú aj vďaka zmene dizajnu desktopovej verzie k dispozícii novú, vítanú funkciu, ktorá im spríjemní sťahovanie albumov.

Na možnosť sťahovania celých albumov upozorňuje portál The Verge. Ten zároveň prizvukuje, že sťahovanie celých playlistov na počítačovej verzii fungovalo aj doteraz, no nešlo o najpohodlnejší spôsob. Museli sme si totiž vytvoriť špecifický zoznam skladieb, ktorý bolo následne možné stiahnuť.

Tlačidlo sťahovania albumov nájdeš na zaužívanom mieste

Teraz si môžeme vďaka veľkej aktualizácii stiahnuť kompletné albumy bez akejkoľvek potreby manažmentu skladieb. Funguje to takmer identicky ako na smartfónoch, teda stlačením dedikovaného tlačidla v albume interpreta.

Aktualizácia s touto vítanou novinkou sa však šíri postupne, no podľa našich informácií sa dostala už aj k nám na Slovensko. Zaznamenali sme ju aj v našej redakcii. Samozrejmosťou však je, že stiahnuté skladby sú spustiteľné len v prostredí aplikácie.

Stiahnuté albumy sa po stiahnutí uložia do dedikovanej zložky: C:\Users\používateľ\AppData\Local\Packages\SpotifyAB.SpotifyMusic_zpdnekdrzrea0\LocalState\Spotify\Storage.

Ďalšie články:

Zdroj: The Verge, Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú