Najväčšia streamovacia služba hudby včera na svojom webe oznámila zmeny vo svojej mobilnej aplikácii, ktorá získava niekoľko vylepšení. Smartfóny s iOS tak už postupne dostávajú novú verziu Spotify, v ktorej používatelia nájdu viacero zmien, vrátane upravených tlačidiel, informuje 9to5Google.

Spofity avizoval 3 hlavné zmeny, medzi ktorými je upravené tlačidlo pre náhodné prehrávanie skladieb. To je teraz praktickejšie, dostalo zelenú farbu a obsahuje v sebe aj malú ikonu. Okrem toho sa zoskupila trojica tlačidiel do nového akčného riadku, kde používateľ nájde tlačidlo „like“ na označenie hudby, ktorá sa mu páči, tlačidlo na stiahnutie (pre predplatiteľov) a ďalšie možnosti. Ďalšia nová ikona je aj pri sťahovaní pre prehrávanie bez Wi-Fi (prémium) a je rovnaká ako pri podcastoch.

Spotify (Úprava)

Ďalšou viditeľnou zmenou v aplikácii je, že k skladbám teraz pribudli ikony albumov, ktoré používateľ uvidí vo svojej knižnici, pri vyhľadávaní a prehrávaní hudby. Pri každej obľúbenej skladbe sa navyše zobrazí srdce. Týmito zmenami chce Spotify vylepšiť celkový zážitok z používania a navigáciu vo svojej mobilnej aplikácii. Zatiaľ však presne nevedno, kedy novinky dorazia aj na Android, informuje The Next Web.

Zdroj: 9to5Google, Spotify, The Next Web

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú