Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Sony hľadá nového zamestnanca aj na pozíciu Senior Cloud Engineering Manager, ktorý môže získať jedinečnú príležitosť. Spoločnosť v ponuke odhalila lákavú možnosť, pri ktorej bude pracovník súčasťou tímu, ktorý sa už teší na premiéru najrýchlejšej konzoly sveta, rozumej PS5, informoval TechRadar. Neskôr však toto vyjadrenie zmizlo.

Japonské Sony intenzívne pracuje na 5. generácii hernej konzoly PlayStation, ktorá by sa mala oficiálne ukázať v budúcom roku. To potvrdila samotná spoločnosť aj v pracovnej ponuke, kde sa písalo: „Budete tiež jedným z lídrov elitného tímu, ktorý je nadšený, že v roku 2020 predstaví najrýchlejšiu konzolu na svete (PS5).“ Pracovnú ponuku však neskôr Sony upravilo a momentálne sa tam táto veta už nenachádza.

Je jasné, že aj tento gigant bude chcieť označovať svoje PlayStation 5 za najrýchlejšiu konzolu sveta, no to, či sú tieto tvrdenia pravdivé, sa ukáže až po prvých reálnych testoch a porovnaní s chystaným Xbox Scarlett. Je logické, že Sony teraz označuje PS5 za najrýchlejšiu konzolu. Overiť pravdivosť jeho tvrdení si však budeme môcť až v roku 2020.

Zdroj: TechRadar, Greenhouse, WayBackMachine

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú