Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Sony prináša pre členov Playstation Plus v októbri nádielku, ktorá sa neodmieta. Ako mesačné hry ponúka The Last of Us Remastered a MLB The Show 19 zadarmo.

O The Last of Us si pravdepodobne už aspoň počul, keďže ide o jednu z najlepších exkluzívnych hier na Playstation z dielne štúdia Naughty Dog. Originálna verzia bola vydaná v roku 2013, a v roku 2014 bolo vydané DLC s názvom The Last of Us: Left Behind. Vylepšená verzia The Last of Us Remastered vyšla neskôr v roku 2014 na PS4 a obsahuje aj spomínané DLC. Hlavnou postavou je Joel, ktorého úlohou je prepašovať 14-ročnú Ellie z vojenskej karanténnej zóny, čo sa však postupne mení na brutálnu cestu cez postapokalyptické USA po svetovej pandémii.

Nevýrazným titulom ale nie je ani MLB The Show 19, pričom ide o najnovšie vydanie obľúbenej bejzbalovej franšízy od San Diego Studio.

Jedná sa už o 14. vydanie zo série, a svetlo sveta uzrelo 26. marca tohto roku. The Last of Us Remastered aj MLB The Show 19 budú pre členov Playstation Plus k dispozícií od 1. októbra do 4. novembra, tak si ich nezabudni stiahnuť.

Zdroj: Sony

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú