Ovládač na konzolu PlayStation 5, DualSense, priniesol do sveta hier nové možnosti, ktoré sa spájajú najmä s jeho haptickými senzormi a odozvou, a získal si tak hráčov po celom svete. Sony teraz predstavuje dve nové farebné prevedenia Midnight Black a Cosmic Red, ktoré „zabalia“ ovládač do čiernej a červenej až tmavoružovej farby.

Verzia Midnight Black obsahuje dva jemne odlišné odtiene čiernej so svetlošedými detailmi, ktoré majú odrážať to, „ako vidíme vesmír cez nočnú oblohu“.

Cosmic Red sa vyznačuje výraznejším dvojfarebným vzhľadom s kombináciou červenej a tmavoružovej farby a je inšpirovaná „jedinečnými živými odtieňmi, ktoré sa vyskytujú v celom vesmíre“.

Oba ovládače dostali dizajn tlačidiel zhodný s ich farbou, pričom ukazujú aj nenápadný modrý odtieň, ktorý ladí s tým, ktorý poznáme z originálneho bieleho ovládača DualSense.

Nová rada farebných prevedení má byť k dispozícii už od budúceho mesiaca. „Rýchla“ dostupnosť nových ovládačov je tak trochu paradoxom ku globálnemu nedostatku samotnej konzoly PlayStation 5, ktorý bude podľa Sony pravdepodobne pretrvávať až do budúceho roka.

Zdroj: PlayStation

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú