Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Včerajší deň priniesol so sebou hneď niekoľko nečakaných informácií týkajúcich sa herného segmentu zastrešeného spoločnosťou Sony. Vedľa nových hier, dátumu vydania a cien PS5 sme sa navyše dozvedeli, že japonská spoločnosť prinesie popredné hry plánované pôvodne len pre PS5 aj na terajšiu generáciu konzol.

Podľa oficiálneho blogu by sme sa na PS4 mali dočkať aj Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, ktorá mala byť pôvodne len PS5 exkluzivitou. Zároveň Sony ohlásilo aj Ultimate edíciu pre PS5 disponujúcou remasterom pôvodnej hry.

Druhou hrou vymykajúcou sa politike uviesť herné novinky len pre PS5 bude pokračovanie jednej z najlepších hier PS4, Horizon: Forbidden West od Guirrilla Games. Autori sú si vedomí, že prechod na novú generáciu nebude nárazový, a tak sa zavďačia aj hráčom so staršou generáciou PlayStationu.

Treťou hrou, ktorá sa vymanila PS5 exkluzivite, je plošinovka Sackboy: A Big Adventure z univerza dlhotrvajúcej PlayStation série, Little Big Planet.

Z pôvodne predstavených hier tak Sony ponúkne v najbližších mesiacoch exkluzívne pre PS5 len včera ohlásené pokračovanie God of War, remaster Demon’s Souls, siedme Gran Turismo a Destruction All Stars.

Zdroj: Twitter, PlayStation

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú