Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Apple dnes predstavila nové náhlavné slúchadlá AirPods Pro Max, ktoré sa krátko po uvedení stali terčom výsmechu najmä pre ich vysokú cenu. Americký gigant k nim podľa najnovších informácií ponúkne aj vymienateľné vankúšiky na prispôsobenie dizajnu slúchadiel, u ktorých to aj tentokrát s cenou poriadne prešvihol, píše MacRumors.

Napriek tomu, že vysoká cena býva často odrazovým mostíkom pre výsmech z nových produktov od Apple, často prinášajú aj množstvo nových a užitočných funkcií. Inak tomu nie je ani v prípade náhlavných slúchadiel AirPods Pro Max, ktoré prichádzajú s aktívnym potláčaním hluku vďaka trojici kvalitných mikrofónov, adaptívnym ekvalizérom či elegantným dizajnom s korunkou Digital Crown z Apple Watch na ovládanie hlasitosti či prepínanie hudby.

Slúchadlá prichádzajú v piatich farbách – sivá, strieborná, modrá, zelená a ružová, pričom Apple plánuje ako príslušenstvo ponúkať aj vymeniteľné vnútorné vanúšiky, ktoré sú vypchaté pamäťovou penou. Spoločnosť ich už uvádza na svojej oficiálnej stránke, no ich objednávky pravdepodobne spustí až po začiatku predaja samotných slúchadiel.

Vankúšiky, ktoré sa dajú jednoducho magneticky odpojiť a pripojiť k slúchadlám, ponúkne Apple za 69 dolárov. Samotné slúchadlá ťa pritom vyjdú v USA na 549 dolárov, no ich európska cena sa vyšplhala až na 629 €. Do predaja pôjdu už o pár dní, presne 15. decembra, pričom predobjednať sa dajú už teraz.

Zdroj: MacRumors, Apple

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú