Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Všetkým zákazníkom Orange TV v marci exkluzívne ponúkne Orange stanice National Geographic Channel a National Geographic WILD bez akéhokoľvek doplatku. Od 1. až do 31. marca 2020 ich budú môcť sledovať všetci zákazníci Orange TV na optike, cez internet či satelit, automaticky bez potreby špeciálne si ich naladiť. 

Aj v marci tieto stanice ponúknu množstvo špičkových dokumentárnych programov. Vo vysielaní National Geographic WILD bude marec mesiacom hadov a fanúšikov vesmíru a jeho záhad na stanici National Geographic čaká napríklad dlho očakávané pokračovanie projektu Kosmos – možné svety. Už 9. marca 2020 si ho budú môcť pozrieť diváci vo viac ako 170 krajinách a viac ako 40 jazykoch a zákazníci Orange TV tak vďaka exkluzívnemu voľnému vysielaniu nebudú chýbať.

Ponuka staníc Orange TV na optike je dlhodobo bohatá, ale od marca bude ešte o 5 staníc bohatšia. Spolu tak svojim zákazníkom ponúkne už dve stovky staníc.  V základnom balíku pribudne od 4. marca 2020 nová stanica TV Romana, a v najbližších dňoch aj Lifestyle TV a TV Piešťany. Do Balíka Exkluziv zase pridá operátor dospelácke Leo TV Gold a PASSION XXX.

Orange TV cez satelit rovnako od 4. marca pridá ďalšie dve stanice – v balíkoch Optimal a Premium pribudne pre fanúšikov letectva stanica UP Network a pre detského diváka detská LaLa TV.

Zdroj: TS Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú