Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slovenská antivírusová spoločnosť ESET sa môže pochváliť tým, ako obstála v správe od analytickej spoločnosti KuppingerCole skúmajúcej ochranu koncových zariadení, detekciu a odpoveď (EPDR) vo firemnom sektore. Získala totiž hodnotenie „Lídra firemných EPDR riešení“ všetkých kategóriách – Product Leadership, Innovation Leadership a Market LeaderShip, informuje firma v tlačovej správe.

Samotné hodnotenie Technologický líder či Trhový šampión však ešte neznamená, že ESET ponúka najlepšie riešenie na trhu. Správa totiž toto ocenenie dáva antivírusom, ktoré sa na príslušnej matici umiestnia s dostatočným počtom bodov. Viac podrobností ponúka celá správa.

KuppingerCole

Na čo analýza slúži

KuppingerCole skúmajú firemné riešenia, aby IT firmám pomohli porovnať jednotlivé produkty na trhu. Najnovšia správa KuppingerCole Leadership Compass EPDR 2022 ponúka špecifický prehľad o EPDR riešeniach jednotlivých dodávateľov. Správa bližšie hodnotila na nástroj ESET Inspect spoločne s platformou na správu zabezpečenia ESET PROTECT.

Kto vlastne vyhral

Najobjektívnejšie vzájomné porovnanie tak získaš až porovnaním konkrénych kategórií. V hodnotení Overall Leadership je poradie nasledovné:

  1. Crowdstrike
  2. Sophos
  3. SentinelOne
  4. Microsoft
  5. Eset
  6. Broadcom
  7. Cybereason
  8. Withsecure
  9. Comodo
  10. Fidelis

Ako pomôcka pri hľadaní celkového víťaza slúži tiež porovnanie jednotlivých produktov v kategóriách Bezpečnosť, Funkcionalita, Nasadenie, Interoperabilita a Použiteľnosť.

KuppingerCole

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú