Slovenskí fanúšikovia hokeja budú mať nový dôvod na radosť. Na televíznych staniciach Sport1 a Sport2 sa bude vysielať aktuálny ročník slovenskej hokejovej Tipsport Ligy!

O novinkách vysielania slovenskej hokejovej Tipsport Ligy na obrazovkách Sport1 a Sport2 dnes informovala samotná televízna stanica. Fanúšikovia slovenského hokeja sa tak môžu tešiť na exkluzívne prenosy z každého kola, pričom prvý zápas medzi Slovanom Bratislava a Novými Zámkami odvysiela stanica Sport1 už zajtra, 17. septembra o 18:30. Nasledovať budú zápasy 20. septembra o 17:30 medzi Košicami a Banskou Bystricou, 27. septembra o 18:30 medzi Slovanom a Zvolenom a 29. septembra medzi Nitrou a Košicami o 18:00.

Vysielaniu Tipsport Ligy na staniciach Sport1 a Sport2 sa teší aj samotný riaditeľ Pro-Hokeja, Richard Lintner. Ten pre Sport1 uviedol, že doposiaľ bol vysielaný 1 zápas Tipsort Ligy v priebehu týždňa a vďaka novým prenosom sa počet zápasov výrazne znásobí. Taktiež potvrdil, že RTVS bude mať právo prvého výberu zápasu a vďaka staniciam Sport1 a Sport2 budú môcť diváci vidieť 2 ďalšie vybrané zápasy týždenne naviac.

Zdroj: Sport1

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú