Traja slovenskí operátori sa vzhľadom k aktuálnej situácii rozhodli počas víkendu zatvoriť svoje predajne po celom území Slovenska. Zákazníkov informovali prostredníctvom webových stránok či Facebooku.

Mobilný operátor O2 zverejnil oznam o zatvorení prevádzok na svojej hlavnej stránke. V dňoch 14. a 15. marca budú preto zatvorené všetky predajne, zákazníci majú použiť na vyriešenie svojich požiadavok online služby. Spoločnosť tiež rozšírila čas, kedy bude dostupná zákaznícka linka – k dispozícii bude od 6:00 do 22:00.

Telekom informoval zákazníkov o zatvorení prevádzok počas víkendu na svojom fóre. Taktiež odporúča zákazníkom riešiť potrebné veci prostredníctvom Telekom aplikácie, alebo skrz webovú stránku operátora. Operátor bude mať tiež počas víkendu k dispozícii technickú linku na telefónnom čísle 0800 123 777.

Screenshot/FonTech

Táto dvojica operátorov už počas týždňa posielala zákazníkom informatívne SMS ohľadom toho, že ak to nie je vyložene nutné, svoje náležitosti si majú vybavovať online.

Screenshot/FonTech

Rovnaká situácia sa týka aj Orange, ktorý taktiež zavrie svoje predajne cez víkend. Túto informáciu nám potvrdil operátor prostredníctvom Facebooku, kde bude dnes o tomto obmedzení informovať svojich zákazníkov.

Zdroj: Telekom, O2

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú