Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Základné slúchadlá EarPods s Lightning konektorom a nabíjací adaptér boli neodmysliteľnou súčasťou krabice s iPhonom celé roky. To sa ale môže podľa nových informácií zmeniť. Apple totiž zrejme zvažuje, že pri šetrení siahne na príslušenstvo v balení. Zákazník tak môže prísť aj o to málo, čo tam doteraz našiel, informuje Engadget.

Apple nikdy nebol známy tým, aby do balenia svojich iPhonov pribalil aj nadštandardné príslušenstvo. Dokonca doteraz odmieta pridať aj úplne základný ochranný kryt, ktorý sa stal súčasťou balenia mnohých iných Android smartfónov.

Tento rok však môže spraviť ešte radikálnejší krok. Známy analytik Ming-Chi Kuo totiž predpokladá, že Apple do balenia k iPhonom nepridá ani nabíjací adaptér a ani káblové slúchadlá, informuje The Verge.

Rozhodnutie má prísť v dôsledku šetrenia a upgradu na podporu 5G sietí, ktoré by mali podporovať prémiové modely a samostatné verzie iPhonu 12. Nedávno sa na internete objavil 20 W nabíjací adaptér, no ten sa má ocitnúť v balení nových iPadov začiatkom budúceho roka. Či však skutočne Apple odstráni adaptér a slúchadlá z balenia iPhonov je zatiaľ príliš otázne.

Zdroj: Engadget, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú