Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Samsung Galaxy Fold sa stal stredobodom pozornosti hneď niekoľkokrát v tomto roku a po predstavení to boli práve nedostatky, ktorými táto skladacia novinka trpela a bohužiaľ stále aj trpí. Smartfón je totiž vystavený ďalšej chybe, ktorá by sa však pri 2 000 € drahom smartfóne nemala vôbec vyskytnúť. Názov Samsungu z krytu pántov konštrukcie v skladacom Galaxy Fold odpadáva a ďalším spôsobom tak pošramotil meno tohto skladacieho modelu. Na problém poukázal používateľ KurbyS na Twitteri.

Samsung Galaxy Fold sa pred časom dostal aj do rúk YouTubera, ktorý je známy svojim mučením smartfónov. Práve JerryRigEverything pred mesiacmi podotkol, že názov Samsungu v zadnej časti môže po čase opadávať, informoval WCCFTech. Kto by si však bol pomyslel, že sa jednotlivé písmená odlepia tak skoro, a to aj po tom, čo mal výrobca niekoľko mesiacov opravovať predošlé nedostatky zariadenia.

V prípade používateľa KurbyS už odpadli 3 písmená a veľa času zrejme neostáva ani ostatným písmenám v názve výrobcu. Pri tak drahom smartfóne by zákazník čakal absolútnu kvalitu, avšak ako sa zdá, miesto to sa stretne s takýmto absurdným nedostatkom. Aj takýto problém totiž môže kaziť celkové dojmy.

Zdroj: WCCFTech, KurbyS/Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú