Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Od premiéry prvej série Silicon Valley uplynulo už vyše 5 rokov a fanúšikovia tohto komediálneho seriálu z prostredia „mekky“ technologických firiem sa onedlho dočkajú posledných 10 častí. V nich sa dočkáme nových odhalení a udalostí, ktoré ovplyvnia vývoj startupu, ktorý založil Richard Hendricks spolu so svojimi kolegami. Finálna 6. séria prinesie pohľad na posledné dianie vo svete seriálu Silicon Valley a do HBO zavíta už 27. októbra.

Komediálny seriál Silicon Valley si od svojich začiatkov získal mnohých fanúšikov, ktorí sa už rozhodne nevedia dočkať ďalšieho pokračovania. Po premiére 5. série začiatkom minulého roka nás tentokrát čaká posledné finále, v ktorom bude Pied Piper naďalej vyvíjať svoj decentralizovaný internet. Startup sa však stretne aj s viacerými prekážkami či lákavou ponukou, ktorá nedá mnohým jeho zakladateľom spávať.

HBO odvysiela premiérovú časť 6. série už v nedeľu 27. októbra a ďalšie epizódy budú zverejnené každý týždeň, informuje CNET. Seriál sa dostane aj do streamovacej služby HBO Go, kde bude dostupný neskôr aj s českými titulkami a následne s dabingom ako tomu bolo v predchádzajúcich sériách.

Zdroj: YouTube/HBO, CNET

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú