Ako to už býva zvykom, známy youtuber JerryRigEverything aj tentoraz podrobil najnovší Samsung Galaxy S10 svojim testom. Po rozobratí telefónu však objavil niečo, čo určite nepoteší.

JerryRigEverything už na svojom YouTube rozobral mnoho telefónov a výnimkou nebol ani najnovší Samsung Galaxy S10. Po jeho otvorení však prišlo menšie prekvapenie. Zack zistil, že USB-Type C port je v prípade Galaxy S10 permanentne súčasťou základnej dosky. To v praxi znamená, že v prípade starších modelov jeho výmena stála okolo 15 €, teraz bude v rámci výmeny celej základnej dosky oveľa drahšia.

Ďalším zaujímavým faktom je ultrasonický snímač odtlačkov prstov. Ten je prakticky neprístupný bez toho, aby bol odstránený aj displej. Táto procedúra však vo väčšine prípadov končí prasknutím skla displeja. Navyše, po odobratí snímača už displej nie je ďalej funkčný.

Výsledná suma za prípadnú opravu snímača sa tak opäť môže vyšplhať veľmi vysoko. Mimozáručné opravy spomínaných dielov tedad v prípade modelov Galaxy S10 budú poriadne drahé. Ak ťa zaujíma výrobná cena noviniek Samsung, mrkni do nášho článku.

Zdroj: Android Authority

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú