Samsung len nedávno predstavil svetu nové smartfóny Galaxy Note 10 a Note 10+. Podobne ako v minulosti, opäť zásobuje svoje telefóny reklamami na novinky, tentoraz však agresívnejšie.

Ak sa len trochu pohybuješ vo svete technológií, určite ti neuniklo tohtotýždňové predstavenie noviniek Galaxy Note 10 a Note 10 +. Ako informuje portál Android Police, reklamy tejto novinky sú už takmer všade od sociálnych sietí, televízie, cez billboardy, až po samotné telefóny výrobcu. Áno, Samsung opäť posiela reklamy prostredníctvom svojich starších modelov. Tento trend už pritom môžeme pozorovať od roku 2015, kedy bol predstavený Samsung Galaxy S6 Edge.

Reklamy sa objavujú na smartfónoch Samsungu, ktoré majú nainštalované aspoň jednu z aplikácií Samsung Pay, Bixby a Samsung Push Service. Napríklad hlasový asistent Bixby navádza používateľov, aby sa na Note 10 opýtali a Samsung Pay ponúka za zhliadnutie reklamy extra body. Reklama je však o to agresívnejšia, že v prípade Bixby sa reklamné notifikácie nedajú vypnúť.

Zdroj: Android Police

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú