Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Samsung predstavil televízor Sero pre nové generácie. Jeho výhodou bude možnosť otáčania, vďaka čomu je  schopný prehrať na celej obrazovke aj vertikálny obsah natočený smartfónmi.

29. apríla Samsung v Soule ukázal pri otvorení nového obchodu televíziu patriacu do série najnovších produktov, informuje portál The Verge. Ide o 43-palcovú televíziu s názvom Sero, ktorá ponúkne nezvyčajnú vymoženosť. Sero totižto umožňuje zmeniť orientáciu sledovania z horizontálnej na vertikálnu. Vďaka tomu bude televízor schopný prehrať na celej obrazovke väčšinu obsahu točeného napríklad zo smartfónov.

Sledovanie televízie však nemusí byť jeho jediný účel. Samsung Sero môže slúžiť aj ako digitálny rám na fotografie na výstavách, použiť sa dá aj ako hudobný vizualizér či obrazovku na prezentácie. Každopádne, televízor dopĺňajú 4,1-kanálové 60W reproduktory a integrovaný stojan.

Dostupný je aj asistent Bixby a jeho cena sa bude pohybovať na hranici 1450 €. Na trh by sa mal dostať koncom mája, no ziatiaľ len na domácom trhu.

Zdroj: The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú