Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Internetom koluje hneď niekoľko diskusií s cieľom riešenia problému Blu-ray prehrávačov značky Samsung. Tie čelia početným problémom, kde najčastejším z nich je neustále reštartovanie, píše portál TechRadar.

Sťažujúci sa používatelia zaplavujú Reddit a oficiálne fóra Samsungu s problémami viacerých modelov prehrávačov od Samsungu. Podľa reakcie samotnej podpory Samsungu to vyzerá tak, že spoločnosť si je vedomá problému a na jeho vyriešení pracuje, no stále nepodala oficiálne stanovisko.

Neustále reštartovanie Blu-ray prehrávačov navyše nedokáže vyriešiť ani tvrdý reset. Podľa zdroja môže ísť o vypršanie bezpečnostného certifikátu, kedy sa v podstate zabudlo na jeho obnovenie a zariadenia sa nedokážu správne pripojiť k sieti.

Okrem neustáleho reštartovania sa prehrávače potýkajú s problémom, kedy nereagujú ani na ovládanie.Očakáva sa, že neustále reštartovanie zariadení v slučke môže vyriešiť najbližšia softvérová aktualizácia, ktorá by v urýchlenej verzii mala prísť už čoskoro.

V opačnom prípade je stále v hre aj hromadné posielanie zariadení do oficiálnych servisov Samsungu. Prvé kusy prehrávačov prestali fungovať 17. júna.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú