Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Samsung eviduje na Slovensku historicky najvyšší záujem o svoju novú vlajkovú loď, smartfón Samsung Galaxy S10. Počet zákazníkov, ktorí si do dnešného dňa nový smartfón Galaxy S10 predobjednali, je v porovnaní s minuloročným modelom Galaxy S9 viac ako dvojnásobný. A to aj napriek tomu, že celosvetovo sa počet objednávok odchyľuje od pôvodného predpokladu.

Najväčší záujem je o variant Galaxy S10+ so 128 GB vnútornou pamäťou, z farieb vedie klasická čierna nasledovaná zelenou a bielou. „Myslím, že sme sa tento rok viac než inokedy trafili  do mobilného vkusu Slovákov a taktiež ponúkli atraktívny predobjednávkový benefit v podobe bezdrôtových slúchadiel zdarma. Aktuálny počet predobjednávok na Galaxy S10 je tak najvyšší za celú históriu série Galaxy S,“ uviedol Tomáš Balík, riaditeľ mobilnej divízie spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Samsung

Výborne sa predávajú vyššie pamäťové varianty: smartfóny S10 s kapacitou 512 GB alebo 1 TB, ktoré+ tvoria už viac než pätinu z celkového počtu predobjednávok. Trend väčších displejov a pamätí teda nie je len modlou výrobcov, ale realitou,“ dodal Balík. Rekordnému záujmu napomáha aj práve prebiehajúca akcia. Keď si totiž novinku S10 alebo S10+ zákazník predobjedná do štvrtku 7. marca, ako darček získa bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds (v hodnote 149 Eur).

Zdroj: tlačová správa

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú