Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Samsung Galaxy Note 10 môže dostať súrodenca, ktorý by oslovil stále výkonným hardvérom a upraveným telom za prívetivejšiu cenu. Pripravovaný Galaxy Note 10 Lite teraz odhalil nielen hardvérové špecifikácie, ale aj možný dátum predstavenia, ktoré príde skôr ako sme si mysleli, informuje WinFuture.

Lacnejší Galaxy Note 10 Lite pravdepodobne dostane starší hardvér. To by znamenalo, že vo výbave nájdeme procesor Exynos 9810, ktorý bol aj v modeloch Galaxy Note 9 a S9. K nemu pribudne zrejme 6 GB RAM a 128 GB ROM s možnosťou rozšírenia na 512 GB. Prednej stene bude dominovať 6,7″ FullHD+ SuperAMOLED displej a podporou HDR štandardu a vstavaným snímačom odtlačkov prstov.

Zadnú stranu by mal obsadiť trojitý fotoaparát s 12 MPx hlavným objektívom, teleobjektívom a ultraširokouhlým objektívom. Chýbať nemá nahrávanie 4K videí pri 30 fps, či 32 MPx selfie fotoaparát. Samozrejmosťou bude tiež stylus S Pen, no na prekvapenie by sme mali nájsť v konštrukcii aj 3,5 mm jack. Batéria by mala mať kapacitu 4 500 mAh. Viac nám môže prezradiť predstavenie, ktoré sa má odohrať už 10. januára, informuje Android Authority.

Zdroj: WinFuture, Android Authority

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú