Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po oficiálnom odhalení skladacieho modelu Galaxy Fold hľadal Samsung predajcov, ktorí by jeho revolučnú novinku priniesli priamo na pulty predajní k zákazníkom. Pár týždňov po premiére sa mu podarilo nájsť dostatok predajní, kde svoj najlepší kúsok doteraz ponúkne, informuje PhoneArena. Oficiálny predaj Samsungu Galaxy Fold bude spustený v piatok 3. mája a kúpiť si ho budú môcť aj záujemcovia z vybraných európskych krajín.

Ešte pred spustením predaja spoločnosť spustí predpredaj, ktorý začal už v predošlých dňoch, aby tak Samsung mohol zistiť predbežný záujem ľudí o túto netradičnú novinku. V jej prípade je vysoký výkon samozrejmosťou, no od klasických smartfónov ju odlišuje skladacia konštrukcia, ktorá skrýva mohutný 7,3″ ohybný Dynamic AMOLED Infinity Flex displej. K tomu sa pridáva tiež trojitý hlavný fotoaparát a mnoho ďalšej špičkovej výbavy. Za ňu si však zákazník poriadne zaplatí.

Spočiatku bude Samsung Galaxy Fold dostupný v 15 európskych krajinách, informoval portál Android Police. Skladaciu novinku z Kórei si tak budú môcť kúpiť záujemcovia v Spojenom kráľovstve, Nemecku, Francúzsku, Taliansku, Španielsku, Švédsku, Nórsku Fínsku, Dánsku, Belgicku, Holandsku, Poľsku, Rakúsku, Švajčiarsku a Rumunsku za sumu 2000 €, prezradil Samsung v tlačovej správe. Na Slovensko zatiaľ Galaxy Fold nezavíta, no nie je vylúčené, že sa tak v budúcnosti nestane.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú