Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Facebook a jeho množstvo četovacích a komunikačných aplikácií niekedy pôsobí na používateľov chaoticky, a preto by bolo na mieste, aby sa čety v jednotlivých aplikáciách medzi sebou čo najviac prepojili. Práve to sa aktuálne deje s  četmi na Instagrame, ktoré sú po novom plnohodnotne zahrnuté v aplikácii Threads, informoval AndroidCentral.

Aplikácia Threads je vo všeobecnosti považovaná za samostatného četovacieho klienta pre Instagram. Až doposiaľ však postrádal  veľa funkcií, napríklad komunikácia cez aplikáciu bola možná iba s blízkymi priateľmi z Instagramu.

Ako však upozornil portál TechCrunch, Threads dostáva dôležitú aktualizáciu, po ktorej budeš môcť priamo v aplikácii komunikovať so všetkými kontaktami z Instagramu, nie iba s blízkymi priateľmi.

Aplikácia ale aj naďalej bude uprednostňovať blízkych priateľov, preto sa v hlavnom okne objavia dve záložky – „blízki priatelia“ a „všetci ostatní“.

Aj používateľský status bude ďalej viditeľný iba pre blízkych priateľov a rovnako iba od nich budeš dostávať notifikácie na správy. Facebook sa teda naozaj snaží viac zjednotiť čety naprieč svojimi platformami, iba minulý týždeň totiž došlo k prepojeniu Messengeru a správ na Instagrame.

Zdroj: AndroidCentral, TechCrunch

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú