Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už o pár dní budú predstavené nové vlajkové modely Samsungu Galaxy S. V súvislosti s nimi sa dlho špekuluje, že budú disponovať snímačmi odtlačkov prstov pod displejom, čo však má priniesť aj jednu nevýhodu. Časť displeja, kde bude dochádzať k snímaniu odtlačkov, nebude môcť zakrývať ochranné sklo. Nejde o potvrdenú informáciu, ale naznačuje to aj nové video, ktoré na YouTube publikoval kanál Mobile Fun.

S daným problémom sa museli popasovať aj výrobcovia ochranných skiel. Podľa zverejnených obrázkov by jedným z riešení malo byť vytvorenie diery v časti, kde sa na displeji sníma odtlačok prsta. Ide tak o dizajn, ktorý by mal zaisťovať bezproblémovú funkčnosť senzoru, avšak už podľa prvého pohľadu, či podľa komentárov pod videom, je jasné, že z estetického hľadiska bude mať veľa kritikov.

Dané riešenie by sa mohlo dotknúť modelov Galaxy S10 aj Galaxy S10+. Nutnosť takéhoto opatrenia však zatiaľ nie je potvrdené. Predstavenie nových vlajkových modelov Galaxy S prebehne 20. februára v americkom meste San Francisco.

Zdroj: PhoneArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú