Spoločnosť Dbrand ohlásila predaj farebných skinov na novú generáciu konzoly od Sony. Po spoločnosti PlateStation je to druhý výrobca prémiových produktov, ktorý niečo podobné skúša. Na túto novinku upozornil portál VerietyInfo.

Ešte pred oficiálnym predstavením PS5 začala spoločnosť PlateStation predávať na svojom webe prémiové farebné skiny, ktorých dodanie sľubovala ešte do Vianoc. Sony, respektíve jeho právnici, sa ale do tejto firmy poriadne obuli a o PlateStation už nie je ani chýru, ani slychu.

Teraz to však skúša ďalší výrobca prémiových krytov, skinov a ochranných produktov pre rôzne zariadenia, spoločnosť Dbrand, ktorá na svojom webe zverejnila ponuku na získanie čierneho matného skinu pre konzolu PS5.

Dbrand/Screenshot

Viac farebných možností, žiaľ, dostupných nie je a zásoby sú podľa vyjadrení spoločnosti limitované. Záujemci môžu zanechať e-mailovú adresu, kam im príde upozornenie pri spustení predaja tohto veľmi dobre vyzerajúceho skinu. Uvidíme však, či sa do toho znova neobuje Sony právnou cestou a či náhodou Dbrand nedopadne rovnako, ako PlateStation.

Zdroj: VarietyInfo, Dbrand

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú