Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Orange spustil predaj repasovaných smartfónov, ktoré ponúka spolu so svojou Prima kartou. Operátor do ponuky zaradil prvé dva kusy iPhonu 8 vo verzii so 64 GB úložiskom za 333 € s plnou 2-ročnou zárukou.

Ponuka repasovaných iPhonov 8 od Orangeu obsahuje dve farebné verzie – zlatú a sivú. Všetky zariadenia sú podľa operátora ako nové, vyčistené, resetované a komplexne testované, pričom mali prejsť až 35 prísnymi kontrolami kvality. Smartfóny sú odomknuté pre použitie u akéhokoľvek operátora a v balení je kompletné príslušenstvo.

Orange garantuje stav týchto iPhonov 8 natoľko, že v prípade reklamácie vymení zákazníkovi kus za kus a navyše ponúka aj plnohodnotnú záručnú lehotu ako pri úplne nových zariadeniach. Smartfóny si môže zákazník kúpiť iba s Prima kartou, ktorá obsahuje Prima Dáta s kreditom 2 € a na začiatok aj s 1 GB dát či nekonečnými hovormi na 1 číslo v sieti Orange na 6 mesiacov.

Operátor propaguje repasované smartfóny tým, že kúpou takéhoto zariadenia z druhej ruky zákazník pomôže šetriť životné prostredie. „Výberom repasovaného telefónu získate zaradenie, ktoré je takmer ako nové a ochránite našu planétu pred nerozumným vyhadzovaním a zbytočným odpadom,informuje Orange na svojom webe.

Zdroj: Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú