Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aj keď do predstavenia nových Samsung smartfónov ostáva ešte niekoľko mesiacov, po internete už koluje množstvo renderov, ktoré odhaľujú dizajn pripravovaného Galaxy S11. Prvú ochutnávku sme ti už priniesli, no dnes sa pozrieme na verziu Plus, ktorá má priniesť zatiaľ to najlepšie z dielne Samsungu.

Informáciu priniesol portál Android Authority, ktorý sa odvoláva na zistenia zdroj @OnLeaks, ktorý patrí v technologickom svete medzi tie najspoľahlivejšie a len málokedy sa mýli. Ako môžeš vidieť nižšie, predná strana je takmer identická aj s lacnejšími modelmi, no možno prekvapivo tu chýba duálna predná kamera, ktorá sa v súčasnej generácii S10 Plus nachádza.

Zaujímavejšia je však zadná strana. Na nej sa nachádza pomerne veľká plocha, v ktorej sa nachádzajú štyri snímače a prisvetľovacia dióda. Ich rozmiestnenie je nesúmerné a ak sa tento dizajn potvrdí, tak pôjde o jasný terč posmechov na niekoľko týždňov po predstavení. Ak to takto bude pokračovať ďalej, tak o niekoľko rokov sa možno dočkáme zadnej strany, ktorá bude tvorená výlučne objektívmi.

Zdroj: Android Authority, Youtube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú