Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Podľa posledných správ sa tento rok môžme v podaní Apple tešiť ešte na jednu veľkú udalosť, ktorá má byť naplánovaná na november. Ako informoval portál TechRadar, už budúci mesiac by sme mohli oficiálne spoznať oficiálne prvý MacBook s vlastným procesorom od Apple postavenom na architektúre ARM.

Už zajtra sa môžu všetci fanúšikovia značky Apple tešiť na predstavenie novej generácie iPhonov 12, no podľa popredných leakerov si pre nás Apple tento rok pripravuje ešte jednu veľmi významnú udalosť, na ktorej by sme mali vidieť prvý Mac s vlastným Apple procesorom.

S touto informáciou prišiel Mark Gurman a portál Bloomberg, pričom podľa Gurmana má byť prvým Macom s vlastným procesorom postaveným na ARM architektúre práve laptop, čiže pôjde o niektorý z MacBookov.

Ako informoval portál 9To5Mac, už dávnejšie sa špekulovalo o tom, že prvý MacBook s procesorom ARM od Apple má byť 13-palcový MacBook Pro, no iné zdroje zasa hovorili o novom 12-palcovom modeli. Nám tak neostáva nič iné, len si počkať, či sa uznávaný leaker mýli, alebo nie. Prvý MacBook s vlastným procesorom od Apple však bude znamenať naozaj veľký krok pre spoločnosť a vidieť ho už o pár týždňov by bolo skvelým prekvapením.

Zdroj: TechRadar, Bloomberg, 9To5Mac

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú