Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Youtuber Marques Brownlee (MKBHD) pred pár hodinami zdieľal kompletné video z unboxingu novej konzoly PlayStation 5. Pozri sa, čo všetko bude obsahom balenia.

Po otvorení hlavnej krabice Maques vytiahol jednu menšiu s príslušenstvom a dokumentáciou, pričom pod ňou sa už nachádzala samotná konzola zabalená v ochrannej fólii. Prvá reakcia na samotnú konzolu bola, že je naozaj veľká.

Napriek tomu, že ide doposiaľ o najväčšiu konzolu od Sony, jej dizajn sa skutočne podaril, pochválil ho aj samotný youtuber. V menšej krabičke sa teda nachádza jeden ovládač, napájací kábel, ktorý je však bez zdroja, nakoľko sa ten nachádza vo vnútri konzoly, dokumentácia, HDMI kábel a dokovacia podložka.

Dokovacia podložka je nevyhnutnosťou pre tých, ktorí chcú mať doma konzolu umiestnenú „na ležato“. Vďaka netypickému dizajnu konzola bez tejto podložky kolíše a je nestabilná. Pri vertikálnom umiestnení však stojí stabilne, jej spodná hrana je totiž úplne rovná.

Marques odhalil aj niekoľko zaujímavých detailov. Vnútorná strana obalu konzoly je tvorená textúrou miniatúrnych symbolov z ovládača. Vo videu ďalej porovnáva konzolu s Xbox Series X, ako aj s predchádzajúcou generáciou PS4.

Okrem rozbaľovania samotnej konzoly sa môžeš vo videu pozrieť aj na unboxing samostatného ovládača, dokovacej nabíjacej stanice pre dva ovládače, bezdrôtových slúchadiel PULSE 3D či HD kamery k novej konzole.

Videá z prvého unboxigu finálneho balenia PlayStation 5 vydalo hneď niekoľko ďalších populárnych yotuberov a kanálov, ako napríklad IGN, iJustine či TechRadar.

Zdroj: YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú