Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nová aktualizácia, nové problémy. To je niečo, na čo sme si už za posledné mesiace v podaní Microsoftu zvykli. Ako píše portál MSpowerUser, nový update Windows 10 KB4532693 prináša ďalšiu radu problémov pre používateľov, ktorí si ho nainštalovali.

Na utorkovú aktualizáciu Windows 10 sa opäť fórach začali hromadiť viaceré sťažnosti od používateľov, ktorým sa tentokrát po aktualizácii reštartovala plocha, z ktorej zmysli všetky popridávané ikony a rovnako sa zmenilo aj pozadie obrazovky na základné s Windows logom.

Niektorým ľuďom dokonca zmysli celé používateľské profily, informuje portál HotHardware. Ďalší sa sťažujú na zmiznutie vlastných ikon. Zatiaľ nevieme, ako veľmi rozšírený je tento problém, no každopádne odporúčame túto aktualizáciu neinštalovať.

Problém by mohol spočívať v tom, že pri načítaní používateľského profilu systém nerozozná používateľa, ktorý sa práve pokúša prihlásiť, a tak mu vytvorí dočasný profil, informuje jeden z poškodených používateľov. To by bola celkom dobrá správa, pretože by tak používatelia po oprave či odstránení aktualizácie nemali prísť o svoje dáta.

Zdroj: MSpowerUser, HotHadrware

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú