Vojvoda so Sussexu má novú prácu. Princ Harry sa zamestnal v startupovej spoločnosti BetterUp, ktorá poskytuje klientom konzultácie a koučing v oblasti duševného zdravia. Na túto novinku ako prvý upozornil portál Wall Street Journal.

Princ Harry sa neuspokojí len tak s hocijakou pracovnou pozíciou, jeho nový post je súčasťou vedúceho tímu spoločnosti BetterUp, ktorá na svojom webe vojvodu zo Sussexu popisuje ako humanitárneho, vojenského veterána, obhajcu duševného zdravia a ochrancu životného prostredia, informuje CNN.

Harry a jeho manželka Meghan sa ešte minulý rok vzdali svojich kráľovských povinností, presťahovali sa do Los Angeles a v USA začali pracovať na niekoľkých vlastných projektoch, medzi ktorými je aj spolupráca so spoločnosťou Netflix.

BetterUp

Za novou prácou sa dvojica presťahovala do Kalifornie, jeho pozícia v startupe BetterUp bude zahŕňať rozhodovanie o produktovej stratégii a charitatívnych príspevkoch a tiež sa bude verejne zaoberať témami duševného zdravia. O výške jeho mesačného platu spoločnosť nehovorí.

Harry dokonca priznal, že aj on využil služby BetterUp, z čoho sám v minulosti profitoval. Teraz sa rozhodol k tejto inovatívnej spoločnosti pripojiť a pomáhať iným.

Zdroj: WallStreetJournal, CNN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú