Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Do konca tohto roka na nás čaká ešte niekoľko nových smartfónov, medzi ktorými bude mať zastúpenie aj ďalšia vlajková loď od Huawei. Spoločnosť teraz oficiálne potvrdila dátum, kedy túto novinku ukáže svetu. Huawei Mate 30 bude predstavený už 19. septembra v nemeckom Mníchove, kde ukáže všetky svoje inovácie, informuje The Verge.

Nadchádzajúca vlajková loď spoločnosti Huawei sa bude niesť v znamení nových zmien, ktoré však podľa nedávnych informácií mnohých fanúšikov Androidu a najmä Služieb Google príliš nepotešia, informoval 9to5Google. Mate 30 totiž oficiálne nedostane kľúčovú softvérovú výbavu od Googlu, čo spôsobil konflikt USA s výrobcom tohto smartfónu. Ten však napriek tomu smartfón uvedie na trhu a stane sa tak už o pár týždňov v Mníchove, čo Huawei potvrdil v novom videu na Twitteri.

Samotné video propaguje heslo „Rethink possibilities“, teda naznačuje, že sa fanúšikovia majú pripraviť na nové možnosti, ktoré im Mate 30 prinesie. Doteraz sa na internet dostalo mnoho špekulácií o jeho výbave či dizajne a leakster IceUniverse dokonca na svojom Twitteri zverejnil aj uniknuté fotografie, na ktorých má byť práve tento pripravovaný smartfón v „Pro“ verzii. Všetky detaily novej série nám však výrobca odhalí už 19. septembra.

Zdroj: The Verge, 9to5Google

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú