Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nový patch 1.06 zhoršil grafickú stránku hry Red Dead Redemption 2, ktorá prišla o skvelý efekt „ambient occlusion“, pričom jeho absencia je zásadná.

Najnovšia aktualizácia pre túto skutočne vydarenú hru od Rockstar Games priniesla množstvo vylepšení. Väčšina z nich sa týka tiež multiplayer režimu v Red Dead Online, informoval portál Gearnuke. Nový patch 1.06 dostal do hry nielen ďalšie zbrane, ale aj nový gameplay, oblečenie a ďalšie vylepšenia, ktoré ju mali spraviť ešte lepšou. Mnohí hráči si však všimli zásadné zmeny grafickej stránky, ktorá je na tom podľa nich omnoho horšie, prezradil WCCFTech.

[twenty20 img1=“158698″ img2=“158699″ offset=“0.5″ before=“Text“]

Porovnanie grafiky Red Dead Redemption 2 pred a po aktualizácii. Zdroj: @Darealbandicoot/Twitter

Z grafických možností tejto inak prepracovanej hry mal ubudnúť efekt „ambient occlusion“, čo si medzi prvými všimol používateľ @Darealbandicoot, ktorý tieto zmeny ukázal aj na Twitteri. Patch 1.06 má totiž horšie prirodzené osvetlenie ako tomu bolo v prvotnej verzii hry od jej vydania. Štúdio Rockstar Games sa na túto tému ešte oficiálne nevyjadrilo, no podľa niektorých hráčov má úmyselne degradovať grafiku Red Dead Redemption 2, aby bola hra rovnako plynulá v oboch herných režimoch.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú