Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V domovskej Číne spustilo Xiaomi beta verziu nového MIUI 11 už v septembri, a oficiálnu verziu môžme očakávať už čoskoro aj v globálnom merítku. Na jednom zo svojich oficiálnych účtov na Twitteri, MIUI India, totiž spoločnosť zverejnila animáciu zobrazujúcu práve novú verziu populárnej nadstavby, spojenú s dátumom 16. október, informuje Android Police.

Novinkám, ktoré nadstavba MIUI 11 prinesie, sme sa venovali v samostatnom článku už pri jej predstavení. Medzi tie najväčšie však patrí čistejší a modernejší vzhľad, dynamické prispôsobenie písma a zvuku, vylepšenie tmavého režimu, rozšírenie možností prispôsobenia funkcie Ambient displej, či viacero užitočných kancelárskych nástrojov v systéme.

Je tiež možné, že Xiaomi spojí spustenie aktualizácie na MIUI 11 s konferenciou na predstavenie Redmi Note 8 Pro v Indii, ktorá je naplánovaná práve na 16. október. Keďže nadstavba od Xiaomi nie je plne viazaná na nové verzie systému Android, niektoré Xiaomi smartfóny môžu získať MIUI 11 aj bez toho, aby dostali aktualizáciu na Android 10. Pokiaľ však na MIUI 11 už netrpezlivo čakáš, po 16. októbri by sa aktualizácia mala dostať na prvé zariadenia aj u nás.

Zdroj: Android Police, Twitter/MIUI India

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú