Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Sony počas včerajšieho predstavenia odhalilo množstvo noviniek, popri ktorých sme sa dočkali aj oficiálneho potvrdenia cien za novú konzolu PS5. Všetky detaily sme spísali v samostatnom článku. Okrem toho však spoločnosť poskytla aj informácie o cenách príslušenstva, ktoré si budú môcť hráči k tejto konzole dokúpiť, informuje The Verge.

K novému PlayStation 5 bude Sony ponúkať aj celý rad príslušenstva, ktorý zahŕňa okrem nového ovládača DualSense aj bezdrôtové slúchadlá Pulse 3D, HD kameru či diaľkové ovládanie a nabíjaciu stanicu pre ovládače. Doplnkové zariadenia pre PS5 by mali byť v predaji dostupné v čase, kedy sa na trh dostane aj samotná konzola.

Azda najväčším lákadlom pre hráčov je ovládač DualSense s vylepšenou haptickou odozvou a adaptívnymi triggermi v zadnej časti. Vibrácie ovládača budú po novom omnoho citlivejšie reflektovať dianie na obrazovke. Koľko si však za všetko toto príslušenstvo zaplatíme? Cena ovládača sa zvýšila oproti oficiálnej cene ovládača Sony pre PS4 o celých 10 €.

Ceny príslušenstva pre PS5:

  • Ovládač DualSense: 69,99 €
  • Bezdrôtové slúchadlá Pulse 3D: 99,99 €
  • 1080p kamera: 59,99 €
  • Nabíjací dok pre ovládače: 29,99 €
  • Diaľkový ovládač: 29,99 €

Zdroj: The Verge, PlayStation Blog

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú