Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jesenná aktualizácia Windows 10 nazývaná aj ako „novembrová“ patrí k hlavným aktualizáciám operačného systému. Až doteraz však bola uvoľňovaná postupne, a tak sa mohlo stať, že niektorí používatelia ju ešte stále nezískali. Teraz ju však Microsoft sprístupnil pre všetkých skrz aktualizačné centrum Windows Update, informuje portál NeoWin.

Microsoft okrem sprístupnenia poslednej hlavnej aktualizácie pre všetkých, ktorí fungujú na verzii Windows 10 1909, začína aj s automatickým aktualizovaním systému u používateľov, ktorí ešte stále fungujú na verzii z októbra 2018 s označením Windows 10 1809, píše ZDnet.

Aj napriek tomu, že sa jedná o jednu z hlavných aktualizácií Windows 10, novembrový update priniesol iba zopár drobných vylepšení a hlavne množstvo opráv, ktoré spôsobili predchádzajúce menšie aktualizácie. Microsoft touto aktualizáciou tiež testoval vylepšenú metódu zavádzania nových funkcií, nakoľko samotné funkcie boli pridané do systému už pri aktualizácii z mája 2019 a novembrová aktualizácia funkcie iba aktivovala.

Zdroj: NeoWin, ZDnet

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú