Problémy s aktualizáciami sa netýkajú iba Microsoftu a Windowsu 10. Najnovšie hlásia komplikácie aj majitelia konzol PS4, ktorým posledná aktualizácia s označením 7.50 spôsobuje problémy s bootovaním systému, informuje MSpowerUser.

Posledná aktualizácia PlayStation 4 mala podľa informácií od Sony predovšetkým zvýšiť systémový výkon. Ako však dopĺňa portál PlayStationStyle, niektorým používateľom sa po aktualizácii konzola dostáva po zapnutí počas bootavania do slučiek, z ktorých sa nedá nijakým spôsobom vymotať.

Jeden z používateľov píše, že po poslednej aktualizácii ho konzola po spustení hodila do takzvaného „bezpečného režimu“, odkiaľ si následne vyžadovala aktualizáciu systému pomocou USB kľúča. Po manuálnej aktualizácii cez USB sa však rovnaký scenár zopakoval s chybovou hláškou CE-34788-0.

playstation 4
Pixabay

Ďalší majitelia hlásia, že konzolavypisuje chybovú hlášku SU-42118-6, ktorá oznamuje chybu s aktualizáciou internej čítačky Blu-ray. Zdá sa teda, že aktuálne z tejto situácie neexistuje východisko.

Treba dúfať, že Sony vydá opravnú aktualizáciu, ktorú si budú môcť poškodení majitelia stiahnuť a následne aktualizovať konzolu manuálne. V opačnom prípade zrejme pomôže už iba výmena pevného disku.

Zdroj: MSpowerUser, PlayStationStyle

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú