Internetová televízia Lepšia.TV expanduje na ďalšie zahraničné trhy. Česká spoločnosť Gonet oznámila, že od januára tohto roka začala svoju IPTV ponúkať ďalším divákom mimo Česka a Slovenska. Za krátky čas si získala vyše 1000 nových zákazníkov a stovky ďalších pribúdajú každý deň. O expanzii informovala firma Gonet v tlačovej správe.

Služba Lepšia.TV sa z Česka a Slovenska dostáva aj do Chorvátska a susedného Poľska, kde už začala ponúkať internetovú televíziu tamojším abonentom. Pod názvom goNET.TV môžu poľskí diváci sledovať v službe 93 televíznych staníc, medzi nimi aj známe slovenské a české programy. Programový balík v Poľsku kúpia za 6,53 € mesačne. Službu si môžu predplatiť aj na rok vopred za zvýhodnenú cenu 72,99 €.

V Chorvátsku bola IPTV goNET.TV spustená 7. januára v testovacej fáze, v rámci ktorej môžu diváci získať prístup k sledovaniu na 20 dní zdarma. Aj vďaka tomu už služba na tomto novom trhu získala vyše 1000 zákazníkov a denne eviduje až 300 nových.

Pripomeňme, že na slovenskom a českom trhu bola Lepšia.TV spustená koncom roka 2016. Vďaka svojej ponuke sa stala jednou z najobľúbenejších IPTV na našom trhu. Ďalšie detaily o službe sme priniesli aj v našej recenzii.

Zdroj: Tlačová správa

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú