Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nový herný režim ohlásili tvorcovia tejto nesmierne populárnej hry ešte v marci tohto roka. Po mesiacoch vývoja a testovaní sa nová verzia Plague Inc. dostáva ku hráčom. Tentokrát budú mať za úlohu šírenie vírusu zastaviť.

Strategická hra od vývojárov z Ndemic Creations sa dlhé roky sústredila na vytvorenie celosvetovej pandémie a šírenie vírusu, ktorým mali hráči zničiť svet. Pribúdali aj rôzne nové rozšírenia, ktoré do titulu priniesli ďalšie mutácie alebo režim s upírmi.

Najväčšou zmenou v Plague Inc. je za posledné roky nový režim, ktorý od základov mení princíp hry. Po kritike a zakázaní hry v Číne prišli tvorcovia s novým nápadom. Hráčom chceli poskytnúť možnosť, aby proti vírusu bojovali. Nový update s režimom Cure sa dostáva medzi hráčov až v týchto dňoch.

V závere októbra prebiehalo finálne testovanie a štúdio hľadalo beta testerov. Aktuálne sa však už pre smartfóny objavuje aktualizácia, ktorá obsahuje aj toto najväčšie rozšírenie. Update bude dostupný aj na Steame. Vylepšenie vzniklo v spolupráci s WHO a ďalšími svetovými expertmi.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú