Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

YouTuberi z kanálu The Hacksmith dostali nápad a vytvorili polovičnú verziu elektrického pick-upu Tesly. Vyrobiť takto malý elektromobil trvalo istý čas, no vo výsledku sa im podarilo vytvoriť malú kópiu vozidla. Polovičný Cybertruck dokázal v preťahovaní tromfnúť aj ťažký Ford F-150 či štvorkolku. V skutočnosti funguje ako dokonalá zmenšenina elektrického pick-upu Tesly, informuje Futurism.

Tvorcovia z YouTube kanálu už ukázali vývoj a možnosti ich výtvoru, ktorý na prvý pohľad vyvoláva dojem malého autíčka pre deti, no v skutočnosti v sebe skrýva ohromnú silu. Samotná konštrukcia elektromobilu je vyrobená z 3 mm hrubej nehrdzavejúcej ocele a nechýbajú tu ani „nerozbitné“ sklá. Tieto vlastnosti Cybertrucku v pomere 1:2 ukázali YouTuberi aj počas vlastnej demonštrácie.

Malé vozidlo je pritom schopné prevádzky, hoci povolenie pre jazdu na cestách by zrejme nedostalo. Svoje sily si však zmeralo proti niekoľkým iným autám, vrátane Fordu F-150, ktorý s prehľadom pokorilo v preťahovaní.

Pre férový test bolo potrebné pridať hmotnosť navyše, aby sa malý Cybertruck vyrovnal konkurentovi, informuje Insideevs. Celý priebeh tohto testu nájdeš v priloženom videu.

Zdroj: FuturismInsideevs

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú