Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Len prednedávnom sa dcérska značka POCO oddelila od materského Xiaomi. Teraz sa na svet dostali nové informácie, že spoločnosť má priniesť tento rok na trh až trojicu lacných smartfónov. POCO F2 Lite má byť jedným z 3 pripravovaných modelov spoločnosti a zaujať má najmä slušnou výbavou vyššej strednej triedy a samozrejme prívetivou cenou, informuje Gizmochina.

Zatiaľ nie je známe, kedy by tieto 3 novinky mohli oficiálne uzrieť svetlo sveta. Zábery jednej z nich nedávno zverejnil vo videu kanál RevAtlas, ktorý získal údajné fotografie pripravovaného POCO F2 Lite. Identita zdroja však nie je známa.

Podľa reálnych fotiek by mohol takýto model priniesť známy dizajn s výrezom v strede vrchnej časti displeja a tenké rámiky po okrajoch.

Čo sa špecifikácií týka, v útrobách by mal byť procesor Snapdragon 765, 6 GB operačnej pamäte RAM a veľká 5 000 mAh batéria.

Zdroj však informoval aj o fotoaparáte s vysokým rozlíšením. Pokiaľ teda POCO plánuje predstaviť model F2 Lite, existuje možnosť, že ukáže aj výkonnejšie POCO F2, ktoré bude priamym nástupcom predošlého modelu F1.

Zdroj: Gizmochina, YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú