Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po včerajšom predstavení nových smartfónov od Google dostali fanúšikovia po cenovej facke ranu ďalšiu. Google prišiel s informáciou, že Pixely 4 neposkytnú neobmedzené cloudové úložisko v službe Google Fotky v originálnej kvalite, informuje Engadget.

Google nasadil cenovku nových Pixelov poriadne vysoko a základný model štartuje až na hranici 800 dolárov. Áno, je pravda že za tieto peniaze dostaneš špičkový telefón s podporou priamo od Googlu, čomu zodpovedajú aj veľmi rýchle aktualizácie, no za takúto sumu by ste určite očakávali aj pridanú hodnotu v Google aplikáciách. Jednou z nich je aj neobmedzené úložisko pre fotky a videá v originálnej kvalite, ktoré bolo súčasťou Pixelov už od začiatku.

Ako píše AndroidPolice, benefit sa vytratil už pri minuloročnej generácii Pixel 3, no tieto smartfóny stáli oproti Pixelom 4 podstatne menej. Ako informuje Google na oficiálnej stránke produktu, fotografie a videá v smartfónoch Pixel 4 sa budú ukladať na cloud iba vo „vysokej kvalite“, takže môže dôjsť ku kompresii a zhoršeniu kvality záberov. Používateľom tak zostávajú dve možnosti, buď si priplatiť za priestor na cloude, alebo sa uspokojiť s nižšou kvalitou.

Zdroj: Engadget, AndroidPolice

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú