Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najväčší slovenský operátor pred pár dňami upravil svoju ponuku DSL internetu. Ku každej službe priradil niekoľko programov, z ktorých si môže každý zákazník vybrať pre seba ten najvhodnejší. Okrem služieb DSL internetu sa zmenila aj rýchlosť po presiahnutí 300 GB mesačného limitu, ktorú Orange zdvojnásobil.

Ako sme ťa nedávno informovali, Orange vylepšil svoju ponuku DSL internetu a zákazníkom ponúka väčší výber programov. Do výberu zaradil trojicu programov Home Basic DSL, Home Optimal DSL, Home Premium DSL za 10 €, 15 €, respektíve 20 € pri najdrahšej ponuke. Ceny platia pri 24-mesačnej viazanosti a aktivačný poplatok činí 19,90 €.

Zobraziť celú galériu (0)
Orange láka na kúpu smartfónu, Orange

Zákazník má možnosť si tiež prenajať router už za 1 € mesačne. Limit internetu však naďalej ostáva rovnaký a mesačne je tak možné presurfovať maximálne 300 GB dát.

Po prečerpaní limitu sa ale používatelia stretnú s novou rýchlosťou pripojenia. Orange totiž zvýšil rýchlosť po dosiahnutí FUP limitu, a to z pôvodných 128 Kbps na aktuálnych 256 Kbps, informoval DSL.sk.

Zdroj: DSL.sk, Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú