Aktualizované 3.4.2024

Ďalšia podpásovka pre slovenských divákov. Koncom minulého týždňa zmizol z obrazoviek český komerčný televízny kanál Relax, informoval portál SatelitnáTV.

Obľúbenú stanica bola odstránená z ponuky operátora Skylink. Slováci, ktorí majú Magio TV, Lepšia TV, Sledovanie TV a Antik TV, v ponuke TV Relax stále nájdu.

Pôvodný článok

Český verejnoprávny športový kanál ČT Sport nedávno zmizol z ponuky operátora Antik Telecom. Táto zmena postihla všetkých klientov na našom území, pričom tento kanál nebude možné naladiť prostredníctvom viacerých služieb vrátane Antik Telecom, ako je IPTV Tango TV, internetová Antik TV a satelitná Antik Sat. Na tému ako prvý upozornil portál SatelitnáTV.

Namiesto ČT Sport sa na družici Eutelsat 16A objavil športový kanál Nova Sport 1. Nová zmena v ponuke Antik Telecomu prináša športový obsah vo vysokom rozlíšení (HD) a v kodeku HEVC (H.265), čo zabezpečuje kvalitný zážitok pre divákov sledujúcich športové udalosti.

Dôležité je tiež, že okrem zmeny PCR PID a video PID všetky ostatné parametre zostávajú nezmenené, čo znamená, že väčšina zariadení by mala aktualizovať tieto parametre automaticky, bez potreby manuálneho preladenia.

Klienti, ktorí mali záujem o kanál Nova Sport 1 HD, ho doteraz mohli sledovať len prostredníctvom internetu, konkrétne v najvyššom balíku Antik Sat – Všetko.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú