Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slovenské O2 koncom januára upravilo ponuku balíkov vo svojej O2 TV, kde predstavilo najlacnejší program so základnými stanicami a druhý, drahší balík s vyše 60 kanálmi. Po tejto zmene sa však z ponuky vytratili predošlé balíčky, ktoré operátor z ponuky vyradil 2. februára.

Doterajšie balíky v televízii O2 TV tak už nie je možné aktivovať, zákazníci majú na výber len novú O2 TV Mini alebo O2 TV, o ktorých sme detaily priniesli v samostatnom článku. Predtým však bolo v ponuke viacero verzií tejto televíznej platformy, ktorá bola dostupná ako Modrá, Strieborná, Zlatá O2 TV alebo O2 TV v mobile a O2 TV s internetom.

Zmeny v cenníku nastali aj v súvislosti s platnosťou novej ponuky O2 TV a jej balíkov O2 TV mini a O2 TV,“ informovala FonTech.sk hovorkyňa O2, Tereza Molnár.

Tieto programy už nie je možné aktivovať. Najlacnejšia Modrá O2 TV pritom stála 7,50 €, Strieborná O2 TV 10 €, Zlatá O2 TV 20 € a O2 TV v mobile bola za 5 €. Pre zákazníkov sa ale nič nemení a balíky aktivované do 1. februára, hoci boli vyradené z ponuky, môžu využívať aj naďalej.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú